• Компанијата е основана од страна на дипломиран фармацевт Сашо Спасовски во 2002 година под името Бонес фарм.

  На почетокот компанијата претставуваше претставништво на Bonesgroup во Македонија и се занимаваше со увоз и трговија на козметички производи.

  Во 2004 година Бонесфарм започна со сопствено производство на козметички производи и средства за хигиена...

 • Акција

  Гратис ПРОДЕРМ од 50мл
  со секоја кутија од
  ПРОДЕРМ од 300мл

Почетна

Ново од Данаифарм

ПРОДЕРМ крем за бебиња со екстракт од Невен и Д пантенол

Наградна игра

nagradna Igra

Image CAPTCHA

Контакт

телефон:02 2036 086,
адреса: Бул Партизански Одреди бр 156 а Скопје
mail: info@danaifarm.com.mk