Продукти

Пристапот до производите од нашите брендови, како и останатите производи е од есенцијална важност за нашите потрошувачи. Преку оваа секција на прегледен начин каде што производите се поделени во категории и подкатегории можете да дојдете до сите важни информации за секој од нив.

Производи

ПИЦИКАТО - Течен Абразив

1l

ПИЦИКАТО – Течен абразив 500мл

500ml

Деминирализирана вода 1л

1l

Течен сапун кокос-ванила 1л пумпа

1l

Течен сапун кокос-ванила 1л

1l

Шампон кокос-ванила 1л

1l

Лаванда за молци 20г

20g

Течен сапун – Овошен со пумпа

1l

ПИЦИКАТО – За чистење на стакло 1л

1l

ПИЦИКАТО – За чистење на стакло со пумпа 1л

1l

ПИЦИКАТО – Течност за садови 500мл ( Јаболко )

500ml

ПИЦИКАТО – Течност за садови 500мл ( Лимон )

500ml

ПИЦИКАТО – Универзално средство 1л ( Црвено)

1l

ПИЦИКАТО – Универзално средство 1л ( Сино )

1l

ПИЦИКАТО - Течен сапун ( Цвет ) 1000мл

1l

ПИЦИКАТО - Течен сапун ( Јаболко ) 1000мл

1l

ПИЦИКАТО - Течен сапун ( Цвет ) со пумпа 1000мл

1l

ПИЦИКАТО - Течен сапун ( Јаболко ) со пумпа 1000мл

1l

БОЛИНО - Омекнувач за аплишта 1/4

1l

Деминирализирана вода 5л

5l

ПИЦИКАТО - Течен сапун кокос-ванила 5л

5l

ПИЦИКАТО - Балзам течност за садови 500мл

500мл

ПИЦИКАТО - Балзам течност за садови 1л

1l

ПИЦИКАТО - Течност за садови ( Лимон ) 3л

3l

Средство за шофершајбни летно 5л

5l

ПИЦИКАТО - Течен сапун ( Цветен ) 500мл

500ml

ПИЦИКАТО - Течен сапун ( Овошен - Црвен ) 500мл

500ml

ПИЦИКАТО - Течен сапун ( Овошен - Зелен ) 500мл

500ml

ПИЦИКАТО - Политура рефил 500мл

500ml

ПИЦИКАТО - Политура со пумпа 500мл

500ml

ПИЦИКАТО – Течност за садови 5l ( Јаболко ).

5l

ПИЦИКАТО – Течност за садови 500мл ( Лимон )

500ml

ПИЦИКАТО – Средство за WC школки 750мл

750ml

ПИЦИКАТО – Течност за садови 2л ( Лимон ).

2l

ПИЦИКАТО – Течност за садови 1л ( Јаболко ).

1l

ПИЦИКАТО – Течност за садови 2л ( Јаболко ).

2l

ПИЦИКАТО – Течност за садови 500мл ( Јаболко ).

500ml

ПИЦИКАТО – Течност за чистење санитарии 500мл

500ml