Продукти

Пристапот до производите од нашите брендови, како и останатите производи е од есенцијална важност за нашите потрошувачи. Преку оваа секција на прегледен начин каде што производите се поделени во категории и подкатегории можете да дојдете до сите важни информации за секој од нив.

Производи

БОНЕЛИ - Отстранувач на лак

100ml

Арган Крема

150ml

Bon Lip Balm ( Лабело )

4.5g

Bon Lip Balm ( Лабело од јагода )

4.5g

Bon Lip Balm ( Лабело од малина )

4.5g

Bon Lip Balm ( Лабело од портокал )

4.5g

Масло за коса Чичково

60ml

Шампон од бреза 1л

1l

Шампон од јаболко 1л.

1l

Шампон од камилица 1л

1l

Шампон од коприва 1л

1l

Гел за коса ( жолт )

200ml

Глицеринска крема 90мл

90ml

Глицеринска крема 150мл

150ml

Масло за коса - кокос 60мл

60ml

Колонска вода – лимон 350мл

350ml

Крема со краставица 100мл

100ml

Невен крема 150мл

150ml

Ореово масло за коса 60мл

60ml

ПРОДЕРМ – Беби крем 50мл

50ml

ПРОДЕРМ – Беби крем 300мл + 50 гратис

300ml, 50ml

ПРОДЕРМ – Беби крем 300мл

300ml

ПРОДЕРМ – Пудра 100г

100g

Бадем крема 200мл

200ml

Бадем крема 100мл

100ml

Камилица крема 200мл

200ml

Камилица крема 100мл

100ml

Крема со мед 100мл

100ml

Невен крема 150мл

50ml

Лосион за бричење Million 125мл

125ml

Гел за коса ( сив ) 200ml

200ml

Крем хидроген 6% 100мл

100ml

Крем хидроген 9% 100мл

100ml

Крем хидроген 12% 100мл

100ml

ПРОДЕРМ – Беби крем 100мл

100ml

ПРОДЕРМ – Беби крем 200мл

200ml

ПРОДЕРМ – Беби крем 500мл

500ml